Matkusta maailman ympäri

MAIKAILUBLOGI

Bravoflyn blogi – Käyttöehdot

Tervetuloa http://blog.bravofly.fi/ -sivustolle, BravoNext SA:n blogipalveluun, jonka kautta löydät uutisia, informaatiota sekä suosituksia, matkoista, lentoyhtiöistä, edullisista lennoista sekä maailman parhaimmista matkakohteista. Tämä sivusto saattaa käyttää sähköpostipalveluita ja/tai muita viestintätapoja joiden tarkoituksena on mahdollistaa kommunikaatiosi muiden kanssa (yhdessä “Blogipalvelut”). Bravonext SA on sveitsiläinen yhtiö (ID: CHE – 115.704.228), ja sen osoite on Vicolo de: Calvi 2 – 6830 Chiasso, Sveitsi (“Bravonext”).

Käyttämällä tätä blogisivua (“Sivusto”) ja lähettämällä kommentin, hyväksyt Bravonext:n Yksityisyyden suojan sekä tämänhetkiset Käyttöehdot (“Bravonext Käyttöehdot”). Varmista, että luet nämä dokumentit ennen käyttöä, sillä dokumentit ja blogin Käyttöehdot saattavat ajoittain muuttua. Suosittelemmekin, että tarkistat ehdot ajoittain, sillä sivustoa käyttämällä sitoudut niitä noudattamaan. Mikäli et hyväksy dokumentteja, ei sinun tule käyttää sivustoa.

Hyväksyt käyttäväsi Blogipalvelua vain kirjoittaaksesi, lähettääksesi ja vastaanottaaksesi viestejä ja materiaalia joka on soveliasta, ja Blogipalveluun liittyvää. Tämä sisältää, muttei rajoitu seuraaviin:

 • Blogipalvelun käyttö kyselyiden, kilpailuiden, pyramidihuijausten, ketjukirjeiden, roskapostin, spämmin tai muun päällekkäisen tai pyytämättömän materiaalin (kaupallisen tai ei-kaupallisen) levittämiseen.
 • Muiden halventamiseen, häirintään, seurantaan, uhkaamiseen tai muutoin laillisia oikeuksia (esimerkiksi oikeus yksityisyyteen) loukkaava toiminta.
 • Sopimattoman, rienaavan, herjaavan, loukkaavan, säädyttömän, siveettömän tai laittoman aiheen, nimen, materiaalin tai informaation julkaiseminen, lataaminen, jakaminen tai levittäminen.
 • Sellaisen materiaalin jakaminen, jonka lähettämiseen, jakamiseen, sähköpostittamiseen, levittämiseen tai muutoin muiden saataville tuotavaksi sinulla ei ole laillista lupaa (esimerkiksi tekijänoikeuslain suojaamat tietokonesovellukset, sisäpiiritieto, ainutlaatuinen ja luottamuksellinen tieto jonka olet saanut käyttöösi osana työsuhdetta tai salassapitosopimusta).
 • Tietokonevirusten tai muun haitallisen ohjelmakoodin, tiedoston tai ohjelman levitys, jonka tarkoituksena on häiritä, tuhota tai rajoittaa tietokoneen ohjelmiston, laitteiston tai telekommunikaatiolaitteiston toimintaa. Tähän lukeutuvat, mutteivät rajoitu, Troijan hevoset, madot, aikapommit, cancelbotit ja korruptoituneet tiedostot.
 • Blogipalveluiden, tietoverkkomme tai telekommunikaatiopalveluidemme turvallisuuden häirintään suunniteltujen tietojen, ohjelmistojen tai muiden materiaalien ja työkalujen jakaminen, julkaisu, muokkaaminen ja levittäminen millään tavalla.
 • Tuotteiden tai palveluiden oston tai myynnin mainostus, mikäli Kommunikaatiopalvelu ei ole sitä erikseen sallinut.
 • Mitään tuntemasi, tai kohtuullisella oletuksella tuntemasi, Blogipalvelun käyttäjän palveluun lisäämää tiedostoa ei saa ladata ja jakaa eteenpäin.
 • Sähköpostien ylätunnisteiden, lähettäjätietojen, lakiteknisten- tai muiden asianmukaisten ilmoitusten tai omistusoikeudellisten tai sähköpostin alkuperään, ohjelmistoon tai muuhun materiaaliin viittaavan materiaalinen väärentäminen tai poistaminen.
 • Toisen käyttäjän Blogipalveluiden käytön tai niistä nauttimisen estäminen tai rajoittaminen, tai epätavallisen suuren haitan aiheutus Blogipalveluille, esimerkiksi muiden tiedonhakua ja -lähetystä haittaavan suuren liikennemäärän ohjaaminen sivustolle.
 • Blogipalveluiden käytäntösääntöjen tai muiden ohjeiden rikkominen.
 • Muiden käyttäjien tietojen kerääminen, sisältäen sähköpostiosoitteet, ilman tietojen omistajien kirjallista lupaa.
 • Blogipalveluiden käyttö tai jälleenmyynti muuhun kuin henkilökohtaiseen käyttöön. Edelliseen rajoittumatta, lupaat ettet käytä Blogipalveluita tarjoamaan Internet-yhteyttä tai muita Blogipalveluiden ominaisuuksia kolmansille osapuolille.
 • Sovellettavien lakien tai säädösten rikkomiseen.
 • Henkilön tai yrityksen imitointi, tai oman yhteytesi henkilöön tai yritykseen valheellinen liittäminen, tai identiteetin valehtelu muiden harhaanjohtamiseksi.

Bravonext:lla ei ole velvollisuutta seurata Blogipalvelua. Bravonext kuitenkin pidättää oikeuden tarkastaa Blogipalveluun tai sen kautta lähetetyn materiaalin ja poistaa materiaalia harkintansa mukaan. Bravonext myös pidättää oikeuden päättää käyttöoikeutesi Blogipalveluun ja sivustoon koska tahansa, ilman ennakkoilmoitusta, mistä tahansa syystä.

Bravonext pidättää oikeuden paljastaa tietoja, jotka se näkee tarpeellisiksi noudattaakseen lakeja, säädöksiä, oikeustoimia tai viranomaisten pyyntöjä, tai muokatakseen, evätäkseen julkaisuoikeuden tai poistaakseen materiaalia, joko osittain tai kokonaisuudessaan, harkintansa mukaan.

Noudata aina varovaisuutta jakaessasi henkilökohtaisia tietoja itsestäsi tai lapsistasi Blogipalveluiden kautta. Bravonext ei hallitse tai hyväksy sisältöä, viestejä tai informaatiota jota Blogipalveluista löytyy, eikä siksi ota vastuuta Blogipalveluista siltä osin, mitä osallistumisesi niihin voi aiheuttaa.

Blogipalveluun lisättyjä materiaaleja voivat koskea rajoitukset käytön, kopioinnin, levityksen tai muiden vaatimusten mukaisesti. Olet vastuussa näiden rajoitusten noudattamisesta, mikäli lataat materiaalia sivustolta.

Kaikki informaatio, data, teksti, ohjelmistot, musiikki, äänet, valokuvat, grafiikat, videot, viestit, tai muu materiaali (“Sisältö”) jonka käyttäjät ovat Blogipalveluun lisänneet, on täysin käyttäjien vastuulla. Bravonext ei takaa Sisällön tarkkuutta, tekijänoikeuslakien noudattamista, laillisuutta, rehellisyyttä, laatua tai säädyllisyyttä. Nimesi, yhteystietojesi ja muiden henkilökohtaisten tietojen jakaminen Blogipalvelun kautta tekee niistä julkisia.

Yllä olevan lisäksi on tässä listassa muuta huomionarvoista:

 • Meillä ei ole velvollisuutta julkaista Sisältöäsi; pidätämme oikeuden päättää millaista Sisältöä sivustolla sallitaan.
 • Kunnioita muita käyttäjiä. Tämä tarkoittaa sitä, etteivät kommenttisi saa olla sopimattomia, herjaavia, kirosanoja sisältäviä tai muuten loukkaavia.
 • Muista pysyä aiheessa. Kaikkien kommenttien tulee liittyä jotenkin kommentoitavaan artikkeliin.
 • Me kunnioitamme tekijänoikeuslakeja. Lisäämällä Sisältöä, vakuutat että sinulla on oikeus jakaa sitä muille, sisältäen muttei rajoittuen, tavaramerkkeihin ja tekijänoikeuden alaiseen materiaaliin.
 • Tämä on julkinen foorumi. Kaikki lähettämäsi jaetaan niin tällä foorumilla, kuin muussakin mediassa. Mikäli et hyväksy Bravonext:n Käyttöehtoja, ei sinun tule käyttää palvelua.
 • Blogin suhteellisen vapaamuotoisuuden tähden vältämme tavaramerkkiemme jatkuvaa käyttöä. Pidätämme silti oikeudet tavaramerkkeihimme Bravofly sekä lastminute.com group, riippumatta siitä kuinka niitä on Sivulla käytetty.
 • Blogissa esitetyt kommentit ja mielipiteet edustavat niiden kirjoittajia, eivätkä ne välttämättä edusta Bravonext:n, sen hallinnon tai työntekijöiden, näkökantaa. Bravonext ei ole vastuussa, ja irtisanoutuu kaikesta vastuusta avustajien kommenttien suhteen.
 • Vaikka otammekin vastaan palautetta asiakkailtamme, ei tämän blogin tarkoituksena ole korvata Asiakaspalveluamme. Kommentit tai kysymyksen jotka liittyvät seikkoihin blogissa käsiteltyjen asioiden ulkopuolella tulee ohjata Bravonext:n Asiakaspalveluun.

Huomaathan, että lisäämällä sisältöä Sivulle Blogipalvelun kautta, mukaanlukien hotelliarviot, kysymykset, kommentit, ehdotukset, ideat tai muut tiedot, annat Bravonext:lle, sen tytäryhtiöille sekä sen yrityskumppaneille (yhdessä “lastminute.com group”) yksinoikeuden, rojaltivapaan, ikuisen, siirrettävän, peruuttamattoman ja täysin alilisensoitavan oikeuden (a) käyttää, jäljentää, muokata, kääntää, jakaa, julkaista, luoda johdannaisia töitä ja julkisesti esittää Sisältöä ympäri maailman missä tahansa mediassa, niin tällä hetkellä tunnetuissa kuin tulevaisuudessa luoduissa; ja (b) käyttää Sisällön yhteydessä lisäämääsi nimeä. Hyväksyt, että lastminute.com group voi näyttää kommenttien tai arvosteluiden yhteydessä tietojasi (esimerkiksi nimesi ja kotikaupunkisi lisäämässäsi hotelliarviossa) halutessaan, ja että tietoja jaetaan toimittajakumppaniemme kanssa. Lisäksi annat lastminute.com group:lle oikeuden lakitoimintaan sinun tai lastminute.com group:n Sisältö-oikeuden rikkomisesta Bravonext:n Käyttöehtojen vastaisesti.