Matkusta maailman ympäri

MAIKAILUBLOGI
Home > Matkakohteet > 8 kiinnostavaa kohdetta Barcelonassa- varaa kesälomamatkasi nyt!

Matkakohteet

8 kiinnostavaa kohdetta Barcelonassa- varaa kesälomamatkasi nyt!

Yhtenä maailman tunnetuimpiin ja tärkeimpiin suurkaupunkeihin lukeutuva Barcelona on täynnä elämää ja kulttuuria. Barcelona soveltuu matkakohteeksi niin kaupunkilomaa kuin rantalomaa etsiville. Tekemistä riittää usealle päivälle ja rannalla loikoilun ohessa tulee ehdottomasti tutustua kaupungin kulttuuritarjontaan. Bravofly listasi kohteita joissa viihtyvät niin turistit kuin paikallisetkin.

Halvat lennot Helsinki-Barcelona

1. The Federal Cafe

Federal-Cafe-Barcelona-300x296Nähtävyyksien kiertelyn ohella kannattaa pysähtyä kahvikupposelle ja pikkusuolaiselle The Federal kahvilaan. Kahvilan kattoterassilla voi ihastella paikallista menoa ja sopiipa kahvila myös julkkistenbongailuun sillä hyvin valmistettu kahvi ja kahvilan tunnelma houkuttelevat puoleensa myös kuuluisuuksia. Muun muassa tunnetun bloggarin Alexandra Pereiran, Lovely Pepan kerrotaan viihtyvän Federalissa.

2. Ikibana

Odottamattomia ja herkullisia makuja tarjoilee Ikibana, jonka sushit eivät ole tavallisemmasta päästä; tässä paikassa kulinaristinen kokemus nimittäin muodostuu japanilaisen ja brasilialaisen keittiön yhteentörmäyksestä. Kauniit annokset, moderni sisustus ja palvelualtis- ja vauhdikas henkilökunta lisäävät paikan nostetta.

3. Flax and Kale

Flax-Kale-300x300Flax and Kale tarjoilee suussa sulavaa kasvisruokaa. Suosittu ravintola sijaitsee Barcelonan yliopiston lähellä ja valikoimasta löytyy myös suuri valikoima tuorepuristettuja mehuja joita kelpaa nauttia porottavan auringon alla! Herkullisen ja terveellisen aterian kruunaa ravintolan maalaismainen sisustus ja leppoisa tunnelma. Viikonloppuisin ravintolassa tarjoillaan brunssia.

4. La Paradeta

Yksi kaupungin parhaimmista ravintoloista on kalaa ja mereneläviä tarjoava La Paradeta. Ovella asiakkaita odottaa iso kylmätiski täynnä merenantimia ja tilaus tehdään tuotteiden painon mukaan. Maksun yhteydessä saa hälyttimen, ja valmiit annokset haetaan itse tiskiltä hälyttimen soidessa. Tuoreus ja edullisuus tekevät tästä paikasta suosikin, johon on palattava jokaisella Barcelonan reissuilla. Jonottamiseen kannattaa varautua mutta kielen mennessään vievät annokset ovat pienen jonottamisen arvoisia!

5. Passeig de Grasia

Passeig de Gracia on kaunis kävelykatu, jossa shoppailun ohessa voi ihailla kaupungin upeaa arkkitehtuuria. Kävelykatua värittävät design-liikkeet, pienet putiikit, kahvilat ja ravintolat sekä Gaudin talot joista tunnetuimpana olennaisesti Casabattlo.

shutterstock_93238417

Casa Battlo on Gaudin käsialaa.

6. Park Guell

Gaudin suunnittelema Park Guell ei juuri esittelyjä kaipaa. Puisto tarjoaa kauniit näköalat kaupungin yli ja lukuisien turistien lisäksi myös paikalliset suuntaavat puistoon eväidensä kanssa. Bravoflyn vinkki on ostaa liput etukäteen netistä ja vältyt jonottamiselta.

shutterstock_92061638_Barcelona_portada-1

6. Carpe Diem

Barcelona on tunnettu monipuolisesta ja vauhdikkaasta yöelämästään ja jos illan pikkutunneilla haluaa viihteelle, löytyy rantabulevardilta lukusia yökerhoja. Tunnetuimpana on Carpe Diem jossa juhlat jatkuvat aamuun asti.

7. Barceloneta 

Pehmeä hiekka ja kristallinkirkas Välimeri kutsuu Barcelonan matkaajia rentoutumaan. Suosittu ranta on etenkin Barceloneta. Päivänmittaan rannat saattavat ruuhkautua mutta rantabulevardia tallustellessa löytää rantaa toisensa jälkeen. Rantabulevardi ja rantojen pitkospuut tarjoavat hyvät puitteet myös lenkkeilylle ja pyöräillylle. Barcelonaan kannattaakin tutustua pyöränselästä; tiet ovat tasaisia ja pöydänvuokrausfirmoja on useita. Rannoilla tulee katsoa omien tavaroiden perään sillä suuret ihmismäärät houkuttelevat paikalle valitettavasti useita taskuvarkaita.

Barceloneta-Beach-e1442504666623

Mitkä ovat omat suosikkipaikkasi Barcelonassa?

Lennot Helsinki-Barcelona

 

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment