Matkusta maailman ympäri

MAIKAILUBLOGI
Home > Lentokentät > Syyslomalle lentäen- halvat lennot Turusta, Oulusta ja Helsingistä

Lentokentät

Syyslomalle lentäen- halvat lennot Turusta, Oulusta ja Helsingistä

Syksyn- ja loppuvuoden matkat kannattaa varata nyt, onko suunnitelmissasi syksyinen kaupunkiloma vai halajaako mieli vielä aurinkorannalle? Bravoflyn artikkelissa vinkit edullisiin ja suosittuihin matkakohteisiin Turun, Oulun ja Helsingin lentokentiltä.

Lennä syyslomalle Turusta

Turun lentoasema on Suomen vanhimpia jossa useat halpalentoyhtiöt, kuten Norwegian, Wizz Air ja Air Baltic lennättävät matkustajia useisiin kohteisiin ja ulkomaalaisia tutustumaan Suomen vanhaan pääkaupunkiin.  Turusta voit lähteä vaikka fika-kahvittelulle Tukholmaan tai tervehtimään pientä merenneitoa Kööpenhaminaan.

 Suosittu reitti on Turusta on Wizz Airin lento Gdanskiin. Vanha puolalainen Hansakaupinki tarjoaa vierailijoille paljon nähtävää ja tehtävää. Wizzair lentää myös Turku-Bydgoszcz reittiä. Edullinen matkakohde Turusta on Riika, josta matkaa voi jatkaa kätevästi pidemmällekkin Eurooppaa. Riikasta löytyy edullisia hotelleja ja ravintoloita; Bravofly suosittelee kaikkia Riikaanmatkaajia pistäytymään teellä suloisessa ympyränmuotoisessa Apsara Tea House:ssa, joen rannalla.

Turun lentokenttä sijaitsee noin 8 kilometrin päässä keskustasta. Linja-auto Turun lentokentälle lähtee kauppatorilta viidentoista minuutin välein ja matka taittuu alle kahdessakymmenessä minuutissa. Lentokentällä on maksuton wifi.

Lennot-Turusta-v2

Lennä syyslomalle Turusta.

Syyslomalle Oulusta

Oulun lentoasema on matkustajamäärältään Suomen toiseksi vilkkain ja lentoasema toimii Pohjois-Suomen porttina maailmalle. Lentoasema sijaitsee 15 km Oulusta lounaaseen ja kentälle pääsee keskustasta bussilla numero 9.  Oulun lentokentällä koneeseen nousua voi odottaa keinutuolissa istuksellen tai pianoa soittaen.

Lentoja Helsinkiin Norwegianilla ja Finnarilla kulkee useita kertoja päivässä. Ulkomaille halajavat pääsevät Oulusta suoraan muun muassa Kreikan kohteisiin ja Espanjan Kanarian saarille; syksyn matkoillakin on vielä tilaa ja lennot kannattaakin varata reippaasti. Oulun lentokentältä pääset suoraan nauttimaan Rhodoksen rannoista ja ihastelemaan kauniita maisemia ja kreikkalaista salaattia turistien suosiossa olevalle Kreetalle. Kuten Turusta myös Oulusta lennät edullisesti syksyiseen Tukholmaan. Yhdellä pysähdyksellä edullisia lentoja on muun muassa Pariisiin, Lontooseen ja Espanjan aurinkoon tapaksia nauttimaan Malagaan.

1377008_44870629-Copy-21

Lentäen lomalle!

Syyslomalle Helsingistä

Maamme suurimmalta lentokentältä on syyslomalle lähtijöillä paljon valinnan varaa. Suosittuja reittejä Helsingistä on etenkin Pariisiin, Prahaan, Amsterdamiin, Roomaan, Malagaan, Mücheniin, Wieniin, Milanoon, Barcelonaan, Lontooseen, Lissaboniin ja Madridiin. Kaukomatkailijoita kiinnostavat vuodesta toiseen Bangkok ja New York. Kuten Oulusta ja Turusta pääsee toki myös Helsingistä edullisesti pistäytymään naapurimaissa; lento Helsingistä Tukholmaan tai Kööpenhaminaan sujahtaa hetkessä.

Mistä ja minne sinä lennät tänä syksynä?

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment